"A Supportis tenim un equip capaç d'afrontar qualsevol projecte immobiliari"


José Rodríguez Nogueras

Supportis Projects Engineering S.L.U.

SUPPORTIS és una societat independent, dedicada al Project Management i a la Direcció d’Execució d’Obres, en l’àmbit de l’edificació.

SUPPORTIS va néixer el 21 de març de 2003. Des de llavors el seu objectiu ha estat satisfer les necessitats professionals dels Promotors immobiliaris, des dels plantejaments inicials fins a la finalització de l’obra, sota els paràmetres de qualitat, preu i temps.

A SUPPORTIS hem aconseguit un equip capaç d’afrontar qualsevol projecte immobiliari. Els procediments de gestió que hem desenvolupat permeten oferir als nostres clients el control del seu projecte durant totes les fases del procés constructiu.

Per a atendre els seus clients SUPPORTIS compta amb un equip de professionals qualificats, tots tècnics titulats i de contrastada experiència en gestió i direcció d’obres d’edificació. SUPPORTIS garanteix així, en tots els seus serveis, una gestió eficaç i rigorosa.

Us convidem a conèixer-nos més a fons a través de la nostra web. No dubti a consultar-nos. Gràcies pel seu interès.

José Rodríguez Nogueras
Director Executiu

Política de Qualitat y Medi Ambient

SUPPORTIS Projects Engineering es una societat que té com principal activitat la direcció integrada de projectes immobiliaris, project management i direcció d’execució d’obres, en l’àmbit de l’edificació.

La política de qualitat i medi ambient de SUPPORTIS es sustenta en la millora contínua dels nostres serveis, sota dues premisses fonamentals: la satisfacció dels nostres Clients i la resposta eficient als principis de la construcció sostenible.

Els sistemes de qualitat i medi ambient són l’eina escollida, per la Direcció de SUPPORTIS, per a aconseguir els següents objectius:

  • Satisfacció del Client.
  • Millora contínua de la qualitat dels nostres serveis.
  • Compliment dels requisits tècnics i normatius del nostre sector.
  • Materialització dels acords contractuals establerts amb els nostres Clients.
  • Compromís en l’obtenció de terminis, costos i qualitat dels projectes contractats.
  • Respecte al Medi Ambient en totes les nostres activitats.
  • Formació, sensibilització i incentius a tots els col·laboradors de SUPPORTIS, per a potenciar l’aplicació d’aquesta política de qualitat i medi ambient.

Els procediments de qualitat i medi ambient són d’obligat compliment per a tots els col·laboradors de SUPPORTIS.

Amb la seva aplicació, per tot l’equip de SUPPORTIS, aconseguirem la satisfacció dels nostres Clients i afermarem la nostra consideració.

José Rodríguez Nogueras
Director Executiu